ЗА 260.000 евра дневна помош од европските фондови за Македонија

ЗА влез во 250 пати поголем пазар за домашните бизниси

ЗА цврсти граници за безбедна иднина за нашите деца

ЗА Македонија да стане 30-та членка на НАТО

ЗА нови работни места и повисоки плати за сите

Ова е историска можност.
Одговорноста е кај секој од нас.
Секој од нас треба да донесе одлука.
Ќе одиме напред или ќе останеме назад?

Иднина или неизвесност, изборот е твој.
Секој од нас треба да излезе и да избере.
Ова не е време за криење.
Криењето е неодговорно.

Ако барем еднаш треба да излезеш и да гласаш – тоа е сега.

Излези за европска Македонија.
Поддржи ја кампањата на социјалните мрежи!

Приклучи се!