Граѓански трибини во Битола и Ресен на Коалицијата ЗА европска Македонија, 02.09.2018

Денеска (02.09.2018) во Театарот во Битола со почеток во 18:30 часот ќе се одржи граѓанска трибина на којашто ќе учествува Стево Пендаровски, национален координатор за НАТО.

Претходно, во 13:00 часот пред Домот на културата во Битола, националниот координатор Пендаровски ќе даде изјава за медиуми.

Во Ресен, во 18:00 часот во Големата сала на Општина Ресен ќе се одржи граѓанска трибина на која ќе се обрати министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески.