MAQEDONIA ËSHTË VENDI I 30-TË ANËTAR I NATO-S

Maqedonia bëhet vendi i 30-të anëtar i aleancës më të fuqishme në botë, e njohur, me të drejtë vote dhe vendimi.

Kufij të sigurtë për ardhmëri më të sigurtë për fëmijët tanë!

Hyjmë në mburojë të sigurt të aleancës më të fuqishme ushtarake botërore.Përgjithmonë do t’i mbrojmë kufijtë tanë dhe territorin. Maqedonia bëhet faktor stabiliteti në rajon. Për ardhmëri të sigurt të fëmijëve tanë!

Pjesëmarrje të Maqedonisë në operacionet e NATO-s

INVESTIME TË REJA, VENDE TË REJA TË PUNËS DHE PAGA MË TË LARTA PËR TË GJITHË!

Anëtarësimi në Aleancë do të sjellë investime më të mëdha të huaja në ekonominë e Maqedonisë. Investimet hapin vende të reja të punës, rriten pagat, rritet eksporti.

Lexo më shumë

Bëhemi vendi ku sundojnë rregullat, rendi dhe ligji!

Hyjmë në aleancë e cila funksionon sipas rregulloreve dhe rregullave. Me plotësimin e detyrimeve të vendit krijojmë shtet funksional në të cilin sundojnë rendi dhe ligji, dhe ku institucionet janë në shërbim të qytetarëve- të hapura dhe llogaridhënëse.